Updates

TУРМАНИУМ - камен на ЖИВОТОТ .
Nuga Best N5, креветите за масажа, го третираат нашето тело со посебен револуционерен камен - ТУРМАНИУМ. Бидејќи не постои во природата, создаден е од страна на научници од NUGA MEDICAL LTD компанијата. Турманиумот е патентиран во Сеул, Кореја во 2002 година, од NUG...

Read More

Урбаното и стресно секојдневие, работата која ја работиме со долго седење или долго стоење, при што најчесто нашето тело го држиме во неправилна положба, ни предизвикува вкочанетост, болка во вратот, грбот и половината, болки во нозете, деформитети на ‘рбетот (кифоза и сколиоза), депресивни состо...

Read More

Studio Bella Vita е естетика на убавиот живот. Таму е се создадено за Ваша релаксација и опуштање. Закажете третман на термо масажни, сертифицирани кревети. Телефони 075 567 327 и 02 60 90 020.

Studio Bella Vita е естетика на убавиот живот. Таму е се создадено за Ваша релаксација и опуштање. Закажете третман на термо масажни, сертифицирани кревети. Телефони 075 567 327 и 02 60 90 020.

Studio Bella Vita е естетика на убавиот живот. Таму е се создадено за Ваша релаксација и опуштање. Закажете третман на термо масажни, сертифицирани кревети. Телефони 075 567 327 и 02 60 90 020.


Testimonials

a year ago
- Ivana D

Contact Us

Contact

Call now
  • 075 567 327
  • 02 609 0020

Address

Get directions
Naroden front 3/3-11
Skopje 1000
North Macedonia

Business Hours

Mon:10:00 AM – 8:00 PM
Tue:10:00 AM – 8:00 PM
Wed:10:00 AM – 8:00 PM
Thu:10:00 AM – 8:00 PM
Fri:10:00 AM – 8:00 PM
Sat:10:00 AM – 4:00 PM
Sun:Closed
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.